Київський форум ОСББ-2024 відбудеться 17-18 травня

14.05.2024

Київський форум ОСББ-2024 відбудеться 17-18 травня
Автор фото: Sincerely Media, джерело: Unsplash

17 і 18 травня 2024 року у Києві пройде найбільша в Україні конференція, присвячена діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків і житлово-будівельних кооперативів — Київський форум ОСББ-2024. Організатор заходу — ГС «Київська Асоціація ОСББ та ЖБК».

Програма конференції передбачає виступи спеціалістів, дебати, дискусійні панелі, презентації, обмін досвідом, виїзні екскурсії, психологічний тренінг тощо. Серед спікерів: представники Київської міської ради, представники Асоціації ОСББ та ЖБК міста Києва, спеціалісти у галузі енергоефективності, юристи-практики, розробники програмного забезпечення для цифровізації управління багатоквартирними будинками та інші експерти.

Учасники конференції будуть обговорювати питання енергоефективності, цифровізації діяльності ОСББ, зміни законодавства, нагальні питання споживання комунальних послуг та інші актуальні теми. В рамках обміну досвідом гості заходу ознайомляться з успішними кейсами своїх колег, а також з методами управління багатоквартирними будинками в інших країнах. Окремий блок конференції буде присвячено відвідувачам, які тільки планують створювати ОСББ.

Реєстрація учасників проходить на сайті заходу.